Aktuelt

Publiceret: 9. februar 2020

Ikke farlig i lovens forstand

Et produkt der ikke er farlig i lovens forstand skal der nødvendigvis ikke laves risikovurdering på - nem måde at se det på i din liste over produkter.

Læs mere …

Publiceret: 12. november 2019

Ny mini-guide RN

12-11-2019: Der findes en ny mini-guide gældende for Region Nordjylland under "Vejledninger".
Publiceret: 4. september 2019

Begynd at anvende AC-knappen som instruktion

21-10-2019: Du kan bruge AC-knappen til instruktioner på dine kemiske produkter. "De 2 hænder" som du hidtil har brugt, vil på et tidspunkt forsvinde, men dine lokale oplysninger vil fortsat være tilgængelige dog i et andet format.

Publiceret: 27. juni 2019

Anvend Retox til instruktion

 

Tryk på overskriften for at se billeder af ikonerne.

Nu nærmer 1. juli 2019 sig med hastige skridt og vi kan løfte sløret for hvordan instruktionsdelen løses i Retox.

Du skal fortsat anvende knappen haender blyant(de 2 hænder med blyant) til at beskrive dine lokale forhold, og resultatet af din risikovurdering. Men knappen haender(de 2 hænder) til at åbne den færdige APB vil på sigt forsvinde. Det betyder at du fremover skal bruge den knap som er angivet med "AC" til at åbne din instruktion.

Du har måske allere opdaget at du har fået ac"AC" knappen. Når du trykker på den, så skal du vælge "Instruktion", og du ender med ca 2 siders instruktion.

Vi håber at "AC" ændres til noget mere sigende, men vi ved endnu ikke hvad det ender med.

Du vil også få nemmere adgang til leverandørens sikkerhedsdatablade, som du nu finder under knappen 3prikkermed de 3 prikker. Efter sommerferien vil vi begynde at ligge dem under knappen "SDS"sds knap, så du vil i en længere overgangsperiode kunne finde sikkerhedsdatablade på 2 måder.